MILLIY XARAKTERDAGI FRAZEOLOGIZMLARNING SHAKLLANISH MANBALARI - Xujaniyazov, E.; Sultanova, N. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Maqolada frazeologizmlarning milliy xarakterni aks ettirishi masalalari yoritilgan. Unda har bir frazeologizmning xalq turmush tarziga aloqadorligi ko’rib chiqilgan, unga sharhlar berilgan.