К.РАХМАНОВТЫҢ «АҚЫБЕТ» РОМАНЫНДА ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Досжанова, Г.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада К.Рахмановнинг «Акыбет» романида фразеологизмларнинг ишлатилиши айтиб ўтилган. Унда асосан фразеологик синонимлар ва фразеологик вариантларнинг қўлланиш хусусиятлари таҳлил қилинган.