КРАТКАЯ ГИДРОХИМИЧЕСКАЯ, ГИДРОБИОЛОГИЧЕСКАЯ И ИХТИОПАРАЗИТИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА СИСТЕМЫ ХОРЕЗМСКОГО ПРУДОВОГО ХОЗЯЙСТВА - Алламуратова, Г.Б.; Досбергенов, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада «Хоразм балиқ маҳсулотлари» ҳиссадорлик жамияти ҳовузлари тизимига мансуб бўлган сувларнинг гидрокимёвий, гидробиологик ва ихтиопаразитологик тавсифи келтирилган.