BO`LAJAK O`QITUVCHILARNI KASBIY IJTIMOIYLASHTIRISHNING METODOLOGIK MASALALARI - Zohidova, S.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Mazkur ilmiy maqolada bo‘lajak o`qituvchilarni kasbiy ijtimoiylashtirishning nazariy-metodologik masalalari, ijtimoiylashuv, ijtimoiylashuvdagi asosiy mezonlar, metodologik g‘oya va qarashlarni aniqlovchi mezonlar, kasbiy ijtimoiylashuv, kasbiy ijtimoiylashtirishning tashkiliy-metodik mezonlari haqida fikr yuritilgan.