ВОПРОСЫ ПОДГОТОВКИ УЧЕБНИКА ПО НОВЕЙШЕЙ ИСТОРИИ КАРАКАЛПАКСТАНА ДЛЯ АКАДЕМИЧЕСКИХ ЛИЦЕЕВ - Кочкарова, Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мазкур мақолада академик лицейлар учун Қорақалпоғистоннинг энг янги тарихи дарслигини тайёрлаш масаласи айтилади. Мустақиллик йилларида ҳаётнинг барча соҳаларидаги: иктисодий, ташки иқтисодий алоқалар, ижтимоий алоқалардаги, фан ва маданият тармоқларидаги ривожланиш тахлил этилади.