ОҚЫТЫЎШЫ – ОҚЫЎШЫ – ШАҢАРАҚТЫҢ ӨЗ АРА ҚАРЫМ – ҚАТНАСЫ БОЙЫНША МӘСЛӘҲӘТ БЕРИЎ МАШҚАЛАЛАРЫ - Клычева, З.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада ўқитувчи – ўқувчи - оиланинг ўзаро муносабатига оид маслаҳатнинг долзарб муаммолари, боланинг ёш хусусиятларига характеристика, ижтимоий ривожланиш ҳолати, болада даврларга қараб етакчи фаолиятнинг ривожланиши, эмоционал ўсиш ва ўзини англашда ушбу учталикнинг тутган ўрнини аниқлашда диагностик ишларни амалга ошириш йўллари кўрсатилган.