ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО ПРОЕКТА ПРИ ИЗУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА - Каллибекова, М.; Искендеров, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада инглиз тилини ӯрганиш бӯйича таълим лойиҳаси кӯриб чиқилган, лойиҳанинг ижобий салбий томонлари кӯрсатилган. Унда инглиз тилини ӯрганиш жараёнида лойиҳали усулдан фойдаланишда ӯқитувчининг роли очиб берилган.