КОН САНОАТИ ИШЧИ ХОДИМЛАРИДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ҚАРОР ТОПТИРИШНИНГ ДИФФЕРЕНЦИАЛ ХУСУСИЯТЛАРИ - Эшонкулова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада Ватанимиз иқтисодий тараққиётида салмоқли ўрин тутган кон саноати соҳасида соғлом турмуш тарзини шакллантириш ва тарғиб қилиш, бу борадаги муаммоларни ўрганиш масаласи ўз аксини топган.