ХАЛҚ ПЕДАГОГИКАСИДА ЁШЛАРГА ДЕҲҚОНЧИЛИК ҲАҚИДА ТУШУНЧАЛАР БЕРИШ ВА ОБ-ҲАВОНИ АНИҚЛАШГА ЎРГАТИШ ТАЖРИБАЛАРИ - Бекимбетова, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада халқ педагогикасида мавжуд бўлган деҳқончилик ҳақидаги тушунчалар, шунингдек, об-ҳавони аниқлаш, тажрибалари ва уларни ёшларга ўргатиш масалалари илмий таҳлил қилинган.