ҚАЗАҚ-ҚАРАҚАЛПАҚ ФОЛЬКЛОРЫ МЕНЕН ӘДЕБИЯТЫ БАЙЛАНЫСЛАРЫНЫҢ АЙЫРЫМ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Төрткүлбаева, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада қозоқ-қорақалпоқ халқларининг адабий алоқалари ва ўзаро таьсирлари, миллий адабиётларнинг ғоявий-мавзувий, жанр, шаклий жиҳатдан ривожланиши, миллий ўзига хослиги ҳар томонлама ўрганилган.