И.ЮСУПОВТЫҢ «МӘМЕЛЕК ОЙ» ПОЭМАСЫНДА СҮЎРЕТЛЕЎ УСЫЛЫ ҲӘМ ЖАНРЛЫҚ СЫПАТ - Мамбетов, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақола И.Юсуповнинг «Мәмелек ой» поэмасининг жанрий хусусияти, бадиий воситалари ва поэманинг сюжет қурилиши масалаларини ўрганишга бағишланган.