МӘНАЎИЙ МИЙРАС – ЖӘМИЙЕТ ТИРЕГИ - Утамбетова, А.; Шавкатова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада маънавий меросларимиз туб илдизларига, эътибор қаратилган шунингдек, унда маданий меросимизнинг ажралмас бир қисми ҳисобланган одоб-ахлоқ меъёрлари, дастурлар, урф-одатлар, байрамлар ҳақида сўз юритилган.