САЎЫН СЫЙЫРЛАРДЫҢ СҮТИНЕ ТӘСИР КӨРСЕТИЎШИ СЫРТҚЫ ФАКТОРЛАР - Казакбаев, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада чорвачиликнинг республикамиз фермер ва шахсий ёрдамчи хўжаликларида ривожланиши, молларни парвариш қилиш ва озиқлантириш масалалари, бу хўжаликларда наслчилик ишларини олиб бориш ва мустаҳкам озуқа базасини яратиш кераклиги кўрсатилган.