ЎРТА АСРЛАРДА ХОРАЗМ ВОҲАСИДАГИ ТАЪЛИМ ВА МАЪРИФАТПАРВАРЛИК - Турганов, Б.К.; Мадреймов, Ф.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада Буюк Турон заминида қадимдан таълим ва маърифатпарварлик асосида юксак маънавиятли шахсни тарбиялаш муҳим аҳамиятга эга бўлганлиги тарихий манбалар асосида кўрсатилган.