ПЕДАГОГИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ФИЗИЧЕСКИХ СПОСОБНОСТЕЙ ЮНЫХ КУРАШИСТОВ - Нурышов, Д.; Искендеров, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада ёш курашчиларнинг жисмоний қобилиятларини такомиллаштиришнинг педагогик усуллари кўриб чиқилган. Чарчаш, жисмоний юклама, тикланиш, шахсий гигиена ва бошқаларнинг айрим параметрлари алоҳида кўрсатилган.