ОСНОВНЫЕ ПРИНЦИПЫ И ФУНКЦИИ СТРАТЕГИЧЕСКОГО И ФУНКЦИОНАЛЬНОГО МЕНЕДЖМЕНТА ОБРАЗОВАНИЯ - Магрупов, А.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада инновацион фаолиятининг икки хили-функционал менежмент ва стратегик фаолиятининг асосий вазифалари ва тамойиллари баён этилган. Инновацион менежмент муайян вазифаларни бажаради, шунингдек, унинг таълим муассасаси инновацион жараёнини шакллантириш бўйича бошқариш тизимини ойдинлаштириш масалалари мақолада сўз қилинади.