KASBGA XOS ME’YORLARNING PSIXOLOGIK JIXATLARI - Jumaniyozova, N.; Yusupova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Jamiyatning rivojlanishida kasbiy faoliyatni to’g’ri tanlash muhim ahamiyatga egadir. Kasbiy ahloqiy me’yorlarni shakllantirish orqali har bir millatning o’z milliyligi saqlanishi bilan birgalikda uning insonlari orasidagi psixologik iqlimning ijobiyligini ta`minlashga erishish mumkin. Ushbu maqolada aynan shu jihatlarga alohida e`tibor qaratilgan.