ЭЛЕКТРОН ЎҚУВ КУРСЛАРИ (ЭЎК)НИ ЯРАТИШ - Алламбергенова, М.; Зарипов, Қ.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада электрон ўқув курслари ва электрон ўқув мажмуалар яратиш хамда уларни таълим жараёнида замонавий педагогик технологиялардан фойдаланган холда қўллаш усуллари кўрсатилган. Яратилган электрон ўқув курси мактаб курсидаги барча фанлардан электрон ўқув курслар мажмуасни ўзида жамлаган.