КОММУНИКАТИВНЫЕ ИГРЫ В ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ - Авезимбетова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу маколада инглиз тилини ўкитиш жараёнида кўлланиладиган коммуникатив ўйинларнинг роли ва ахамияти хакида сўз боради. Дарс жараёнида грамматик ва лексик ўйинларни самарадор қўллаш, ўкитиш сифатини орттиради.