ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НОТНОГО РЕДАКТОРА «SIBELIUS» ДЛЯ АКТИВИЗАЦИИ И ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ОБУЧЕНИЯ СТУДЕНТОВ МУЗЫКАЛЬНОГО НАПРАВЛЕНИЯ - Абылова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада мусиқий таълим йўналиши талабаларининг ўқув жараёнини фаоллаштириш, интенсификациялаш учун ва шу билан бир қаторда келажак иш фаолиятида «Sibelius» дастурини ўрганиш ва фойдаланиш усуллари таклиф этилади.