O‘ZBEK XALQI TURMUSH TARZI ASOSIDA SHAKLLANGAN FRAZEOLOGIZMLAR - Xujaniyazov, E.; Sultanova, N. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Maqolada frazeologimlarning xalq turmush tarzi asosida paydo bo’lishi jarayonlari yoritilgan. Unda kasb- korga bog’liq frazeologizmlar shakllanishi haqida ma’lumotlar beriladi va ularning denotativ va ko’chma ma’nolari tahlilga tortiladi.