И.ЮСУПОВ ШЫҒАРМАЛАРЫНДА ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕР АРҚАЛЫ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ҲАЛАТТЫҢ БЕРИЛИЎИ - Алламбергенова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада фразеологизмлар орқали қаҳрамоннинг ҳар ҳил психологик ҳолатларининг берилиши урганилган ва бу масала И.Юсупов ижоди мисолида ёритилган.