ЭКОНОМИКА КАРАКАЛПАКСТАНА – ВЗГЛЯД В БУДУЩЕЕ - Умаров, Е.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Мақолада Ўзбекистон хукуматининг Нукус шаҳридаги мажлиси қарорига муофиқ Қорақалпоғистонда ишлаб чиқариш соҳаларини яқин ва узоқ муддатларда ривожлантиришнинг асосий йўналишлари тўғрисида баён қилинди ва шунга кўра минтақанинг ресурс салохиятидан самарали фойдаланиш ва янги саноат тармоқларини барпо етиш кўриб чиқилди.