ЛАПЛАС ТЕҢЛЕМЕСИ УШЫН ҚОЙЫЛҒАН ШЕГАРАЛЫҚ МӘСЕЛЕНИ ШЕКЛИ АЙЫРМАЛЫ СХЕМА ДҮЗИЎ УСЫЛЫ МЕНЕН ШЕШИУ - Аламинов, М.Х.; Жалелов, Р.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2017)
Ушбу мақолада Лаплас, тенгламасига оид чегара масаларини чегаравий фарқли жадвал тузиш методи ёрдамида ечиш йўллари таҳлил этилган. Бунда юзага келган САТсларни оддий итерациявий усул ёрдамида ечиш усули тавсия этилган.