СТУДЕНТ ЖАСЛАРДЫҢ АНЫҚ МҮТӘЖЛИГИНЕ ТИЙКАРЛАНҒАН ДЕНЕ МӘДЕНИЯТЫ ҲӘМ ОНЫҢ ТҮРЛЕРИ - Турдымуратов, Ж.А.; Сейтмуратов, Т.Ш.; Тойлибаев, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу маколада ёшлар хаётида жисмоний маданият кўникмаларининг пайдо бўлиши ва ривожланиши тўғрисида сўз этилган.