NOGIRONLIKKA EGA BO‘LGAN BOLALARNING ME’YORIDA RIVOJLANAYOTGAN TENGDOSHLARI JAMOASIGA INTEGRATSIYASI - Tasbaeva, G.; Achilbayeva, L. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Maqolada rivojlanishda nuqsoni bo‘lgan bolalarning asosiy muammolarini, nogironlikning kelib chiqish sabablarini o‘rganish, Integratsiya tushunchasini aniqlash, samarali integratsiya shartlarini ajratib olish yoritilgan bo‘lib, pedagog va defektolog olimlarning yosh avlod ta‘lim tarbiyasiga oid qarashlari bilan tanishish mumkin.