ТАЛАБАЛАРДА ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ МОҲИЯТИ ВА ФУНКЦИЯЛАРИ - Раҳманова, М.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада педагогик таълим жараёнида талабаларда ижтимоий фаолликни шакллантиришнинг моҳияти ва функциялари ҳақида фикр юритилган. Шунингдек, муаллиф талабаларда ижтимоий фаоллик кўникмаларини шакллантириш бўйича ўз тавсияларини бериб ўтган.