ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ НА УРОКАХ НЕМЕЦКОГО ЯЗЫКА - Есбергенова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Бу мақола немис тили фанини ўқитишда замонавий педагогик технологиялардан фойдаланиш ҳақида. Мақолада дарс мобайнида ахборот-коммуникацион технологиялардан фойдаланиш ҳақида сўз боради. Ушбу мақоладаги замонавий ахборот-коммуникацион технологияларидан фойдаланиш талабалар билим самарадорлигининг ошишига ёрдам бериши баён этилган.