ЧЕТ ТИЛИНИ ЎРГАНИШДА ЗАМОНАВИЙ ПЕДТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Абдукадирова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мазкур мақолада бугунги кунда чет тилини ўрганишнинг самарали усуллари бўлмиш замонавий педтехнологиялардан фойдаланиш ва жараёнга татбиқ этиш йўллари таҳлил қилинган. Бу жараёнда ўқитувчиниг ўрни ва кутилаётган натижалар ўрганиб чиқилган.