Ш.СЕЙИТОВ РОМАНЛАРЫНЫҢ КӨРКЕМ ТИЛ ӨЗГЕШЕЛИГИ - Каниязова, Ж.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақолада Ш.Сейитов романлари тадқиқот объекти этиб олинади. Ёзувчи романлари ўзига хос бадиий тил хусусиятларига эга. Мақола муаллифи ёзувчи романлари тилининг ўзига хослигини диалог, монолог, пунктуацион бадиий лексик қатламини тадқиқ этиш орқали кўрсатади.