ЎЗБЕКИСТОН ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ХОДИМЛАРИНИНГ МИЛЛИЙ ВА ИЖТИМОИЙ ТАРКИБИ ХУСУСИДА (1925-1930 ЙИЛЛАР) - Ерметов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада Ўзбекистон ҳудудларида фаолият юритган ички ишлар органларининг 1925-1930 йиллардаги миллий таркиби, милиция шахсий таркибидаги ҳолат тадқиқ қилинган.