ИЛМИЙ - ПЕДАГОГИК ВА ЎҚУВ – МЕТОДИК НАШРЛАР ОРҚАЛИ ИНФОРМАЦИЯВИЙ ТАҲДИДЛАРГА ҚАРШИ КУРАШИШ МЕХАНИЗМИ - Махмудов, С.Ю.; Умаралиева, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада илмий-педагогик ва ўқув-методик нашрлар орқали информациявий таҳдидларга қарши курашиш муаммолари хақида сўз юритилган. Шунингдек, муаллифлар нашрлар фаолиятини тизимли йўлга қўйиш илмий-педагогик жамоатчиликнинг маънавий-ахлоқий тарбияси, маданияти ва маънавиятига салбий таъсир кўрсатувчи омилларнинг олдини олиш буйича тавсиялар бериб ўтган.