ӘПСАНАЛАРДА ТРАНСФИГУРАЦИЯ ҚУБЫЛЫСЫ - Қалбаева, Г.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада афсоналар сюжетида эврилиш мотивининг муҳим поэтик вазифа бажариши, қаҳрамон табиатини изоҳлашда асосий унсурлардан бири эканлиги таҳлил қилинади.