ОНА ТИЛИНИ ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Ибрагимов, Ю.М.; Ибрагимова, У.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мазкур мақолада она тилидан «Феъл замонлари категорияси» модулини ўқитиш жараёнида феъл замон шаклларининг лексик-семантик, грамматик ва услубий-функционал хусусиятлари ҳамда унинг-феълнинг нисбат, майл шакллари билан ўзаро муносабатлари ҳақида талабаларнинг билим, малака ва кўникмаларини такомиллаштиришда инновацион технологиялардан фойдаланиш усуллари баён этилди.