READING AS ONE OF THE MAIN SKILLS IN TEACHING ENGLISH - Arzieva, B.A.; Tajetdinova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада инглиз тилини ўқитишда «ўқиш» нинг асосий аҳамиятга эга эканлиги ҳақида сўз боради, ўқишнинг турлари, овоз чиқариб ва овоз чиқармасдан ўқиш турлари ҳақида ҳам маълумотлар берилган. Ўқиш – хусусан, илмий аҳамиятга эга бўлиб, у бошқа тилни ўрганишда ёзиш ва гапириш кўникмаларини шакллантиришга ёрдам беради.