СУДЕБНО-МЕДИЦИНСКАЯ ОЦЕНКА АЛКОГОЛЬНОЙ ИНТОКСИКАЦИИ ПРИ СКОРОПОСТИЖНОЙ СМЕРТИ - Дальжанов, Б.М.; Султанов, М.К.; Еримбетова, З.Б.; Бекжанова, Г.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
238 ҳолатда юзага келган тусатдан ўлим таҳлил қилиниши натижасида алкоголнинг исталган даражасида ва тўсатдан ўлим содир бўлиши аниқланган, аммо кўпинча енгил ва ўрта даражадаги мастлик ҳолатида ҳам тўсатдан ўлим кузатилиши ўрганилган.