ТЕОРЕТИКО-ПРАКТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ ОБРАЗОВАНИЯ В ВУЗАХ - Саидова, Ф.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида таълим сифатини бошқариш билан боғлиқ масалалар ёритилган. Ҳозирги замонда таълим сифатини бошқариш учун назарий ва амалий асосларни ташкил этиш муҳим экани таъкидланган.