ОБ ОДНОМ ДОКАЗАТЕЛЬСТВЕ ТЕОРЕМЫ ЛИУВИЛЛЯ НА ПЛОСКОСТИ - Нарекеев, Б.; Мырзанова, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада тўпламнинг трансфинит диаметри, конденсаторнинг конформ модули ва трансфинит модули таърифлари берилиб, Т.Бегби теоремаси асосида исботланадиган Лиувилл теоремаси келтирилган.