ПУТИ АКТИВНОГО ВНЕДРЕНИЯ ИННОВАЦИИ С ЦЕЛЬЮ ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА ОБУЧЕНИЯ - Юсупова, Ф.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада мутахассисликларнинг ўзига хос хусусиятларини ҳисобга олган анъанавий ва инновацион ёндашув орқали, яъни маърузаларнинг янги шакллари ва интерфаол ўқитиш методларини қўллаш орқали ўқитиш жараёнини такомиллаштириш йўллари кўрсатилган. Бунинг натижасида талабаларда нафақат ўқув материалларини ўзлаштириш, балки уларда билиш фаоллиги ва мустақил ишлаш кўникмалари ривожланиши кузатилган.