EFFECTIVE STRATEGIES FOR MAINTAINING MOTIVATION - Koyshekenova, T.; Tajetdinova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада инглиз тилини ўқитиш жараёнида ўқувчиларнинг қизиқишларини орттиришнинг самарадор усуллари таърифланади. Ўқитувчиларнинг дарсларда хар хил усуллардан ўринли фойдаланиши тил ўрганишда ўқувчиларнинг яхши натижаларга эришишига ёрдам беради.