РАБОТЫ ПРОВОДИМЫЕ ПО ИЗУЧЕНИЮ ИНОСТРАННЫХЯЗЫКОВ В АКАДЕМИЧЕСКИХ ЛИЦЕЯХ РЕСПУБЛИКИ УЗБЕКИСТАН - Бабаниязова, Н.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Ушбу маколада академик лицей талабаларига чет тилини укитиш масалалари ўрганилган. Давлат таълим стандартлари тамонидан узлуксиз таълим тизимига куйилган вазифалар мақолада да ўз аксики топган. Давлат таълим стандартини амалга ошириш буйича типик дастурларни тахлил килишга харакат килинган. Академик лицей талабаларини чет тилига ўкитиш услубияти таклиф килинган. Шунингдек, маколада академик лийцейларда таълимнинг модуль технологиясидан фойдаланиш афзалликлари кўрсатилган.