ТВОРЧЕСКИЙ ХАРАКТЕР НЕТРАДИЦИОННЫХ УРОКОВ - Абдуллаева, Р.А.; Джуманиязова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Макола мактабларда чет тилларида ноанъавий дарс турларини ўтказиш усулларини ўрганишга бағишланган. Ноанъавий дарс турларига қуйидагилар киради: дарс-семинарлар, маърузалар, танловлар, саёҳат дарслари, уйғунлашган дарслар, конференция дарслари, мунозара дарслар, мавзувий ўйин дарслари. Улар самарали дарс турлари ҳисобланиб, дарс материалларини яхши ўзлаштиришга ёрдамлашади.