ХАЛҚ ЎЙИНЛАРИ- БАРКАМОЛ ШАХС ТАРБИЯСИДА МУҲИМ ПЕДАГОГИК ОМИЛ - Абдуллаев, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада халқ ўйинлари баркамол шахс тарбиясида муҳим педагогик омил сифатида ўрганилган бўлиб, машғулотларда улардан фойдаланиш орқали ўқувчиларнинг фаоллигини ошириш усул ва воситалари қайд этиб ўтилган ҳамда тавсиялар берилган.