АТРОФ ТАБИИЙ МУҲИТНИ РАДИАКТИВ МОДДАЛАР БИЛАН БОҒЛИҚ ЧИҚИНДИЛАРНИНГ САЛБИЙ ТАЪСИРЛАРИДАН ҲУҚУҚИЙ МУҲОФАЗА ҚИЛИШ - Бабаназаров, К.Р.; Кутлымуратов, Ф.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақола атроф табиий муҳитни радиактив моддалар билан боғлиқ радиоактив чиқиндилардан ҳуқуқий муҳофаза қилиш масалаларига бағишланган. Ушбу мақолада мазкур соҳадаги миллий қонун ҳужжатларининг амал қилиш механизмлари ўрганилади.