МАРКАЗИЙ ОСИЁНИ ЯДРО ҚУРОЛИДАН ҲОЛИ ЗОНАГА АЙЛАНТИРИШДА ЎЗБЕКИСТОН ТАШАББУСКОРЛИГИНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Абдуллаева, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада Ўзбекистоннинг Афғонистондаги вазиятни тартибга солиш ва Марказий Осиёни ядро қуролидан холи зонага айлантириш бўйича эришган ютуклари кўриб чиқилган.