ФИЗИЧЕСКИЕ МЕХАНИЗМЫ ДЕГРАДАЦИИ И НАДЁЖНОСТЬ ПОЛУПРОВОДНИКОВЫХ ПРИБОРОВ - Жалелов, М.А.; Исмаилов, К.А.; Абдиреймова, Г.Р.; Аскаров, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Бу мақолада яримўтказгичли асбобларга оид масалалар кўриб чиқилган. Асосан, бугунги куни энг долзарб муаммолардан ҳисобланган яримўтказгичли асбобларда учрайдиган деградацион жараёнлар анализ қилиниб ўрганилган.