FERULA L. ТУЎЫСЫ ТҮРЛЕРИНИҢ ТИРИШИЛИК ФОРМАЛАРЫНЫҢ ЖАСАЎ ШАРАЯТЫНА БАЙЛАНЫСЛЫ ҚӘЛИПЛЕСИЎИ - Темирбеков, О.; Каниязов, А.; Дильманова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада саямонгулдошлар оиласига мансуб энг йирик туркум Ferula L.нинг тирикчилик шаклларининг шаклланишига яшаш шароити ўзгаришларининг таъсир этиши хусусияти ҳақида сўз юритилади.