ПРЕЗИДЕНТИМИЗ И.А. КАРИМОВТЫҢ «ЖОҚАРЫ МӘНАЎИЯТ – ЖЕҢИЛМЕС КҮШ» АТЛЫ МИЙНЕТИ - ИЛИМИЙ ИЗЕРТЛЕЎЛЕРДИҢ ТЕОРИЯЛЫҚ ҲӘМ МЕТОДОЛОГИЯЛЫҚ ҚУРАЛЫ - Базарбаев, Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
Мақолада Президентимиз И.Каримовнинг «Юксак маънавият – енгилмас куч» асарининг моддий ва маънавий қадриятларни муҳофаза қилишдаги роли ва аҳамияти кенг тавсиф қилинган. Унинг миллий қадриятларни тиклаш, асраш ва кишилар руҳий дунёсини ривожлантиришдаги аҳамияти масалалари институтимизда ташкил этилган семинарнинг бош мавзуси эканлиги таъкидланади.