ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ДАСТУРЛАШ ТИЛЛАРИДАН ОЛГАН БИЛИМ ВА КЎНИКМАЛАРИНИ YANDEX.CONTEST ИМКОНИЯТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИБ БАҲОЛАШ УСУЛЛАРИ - Алламуратова, В.З. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2023)
Использование в учебном процессе платформ программирования цифровых технологий рекомендуется для повышения качества знаний учащихся.
Keywords: яндекс; контест; цифровые технологии; логин Яндекс; Директ; пароль; домен