ҚОРАҚАЛПОҚ ОИЛАЛАРИДАГИ АЖРАЛИШЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК САБАБЛАРИНИ ЎРГАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Ибрагимова, Р.Ж. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2019)
Ушбу мақолада қорақалпоқ оилаларидаги ажралишларнинг сабабларини ўрганишнинг аҳамиятлилиги ва долзарблиги ёритиб берилган.
Keywords: семья; развод; социально психологическая причина; изучить; актуальность; важность; народ; этнопсихологические особенности